Zantech heeft in totaal 8 lasersnijmachines aangeschaft
Zantech heeft in totaal 8 lasersnijmachines aangeschaft
Waarvan 5 in de laatste 10 jaar.
Zantech heeft al een hele serie originele Zwitserse koebellen.
Zantech heeft al een hele serie originele Zwitserse koebellen.
Daar is nu een groot exemplaar bijgekomen.
1
2

Zantech koopt vijf Bystronic lasersnijmachines in 10 jaar!

Juni 2017

 

Gedurende onze samenwerking heeft Zantech in totaal 8 lasersnijmachines bij Bystronic aangeschaft, waarvan 5 in de laatste 10 jaar. Als traditie belonen wij iedere klant die een machine koopt met een originele Zwitserse koebel.

Bart van der Zande heeft dan ook al een hele serie, en daar is nu een extra groot exemplaar bijgekomen  vanwege de aankoop van het aantal machines in relatief korte tijd. 

De laatst geleverde machine is een 6 kW ByStar Fiber 4020 met ByTrans Extended beladingssysteem. Het lasersnijsysteem is voorzien van een nieuwe touchscreen besturing met uitgebreide mogelijkheden en uitgerust met een nieuw type snijkop. Deze heeft in tegenstelling tot andere koppen geen vaste maar een instelbare  focuslengte. Bij het snijden van dik materiaal fungeert een lange focus het best, bij dun materiaal functioneert een korte focus beter. Tevens kan de straal in diameter variëren.  

Bart van der Zande kan de prestaties van de nieuwe fiberlaser vergelijken met een eerdere die hij heeft aangeschaft. “Met name door die snijkop is de snijkwaliteit vele malen beter en de snijsnelheden zijn werkelijk absurd.”

Wilt u meer informatie over onze lasersnijmachines? Neem dan contact op met uw accountmanager  of bel +31 (0)184 - 611 020.

Colofon   |   Eigendomsrechten   |   Copyright © by Bystronic

 
top
This website uses cookies. Why?
Click here to learn more.