Fiber Warranty Premium

Fiber Warranty Premium

Juli 2017

U snijdt, wij verlengen de garantie. Bystronic biedt nu tot wel vijf jaar garantie op alle fiber laserbronnen. Hiermee profiteren klanten van een nog hogere mate van zekerheid voor al hun fiberlaser snijwerkzaamheden.

Fiber, BySprint Fiber en BySmart Fiber snijsystemen kiezen klanten voor innovatief lasersnijden, maar ook uitstekende kwaliteit en service. 

Met de verlengde garantie biedt Bystronic nu een speciale service voor alle fiber lasersnijsystemen. Met dit aanbod breidt Bystronic haar full-servicepakket uit voor laserbronnen met tot wel vijf jaar garantie bij de aanschaf van een nieuw fiber lasersnijsysteem. Voor gebruikers betekent dit nieuwe garantiepakket uitgebreide zekerheid en bescherming. 

In het geval dat er een claim komt onder garantie, biedt Bystronic de onderdelen en componenten van de fiber laserbron gratis aan (uitgezonderd kosten voor de servicemonteur). Tijdens de garantieperiode zijn de snijuren onbeperkt. Onze gecertificeerde servicemonteurs zijn snel ter plaatse en gebruiken alleen originele reserveonderdelen.

Fiber Warranty Premium

Gegevensbeschermingsverklaring

De website van Bystronic gebruikt externe componenten die gebruikt kunnen worden om gegevens over uw gedrag te verzamelen en om functies van Social Media beschikbaar te stellen.  Gegevensbeschermingsverklaring