Competence Days

Schrijf je nu in!

Bekijk  samen met ons de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van plaatwerk!

 

Bystronic Competence Days 2017

Mei 2017

 

Graag nodigen wij u uit om samen met ons de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van plaatwerk te bekijken tijdens de Bystronic Competence Days 2017 op 15 en 16 juni 2017.

Op donderdag 15 juni zal er een Zwitserse klant worden bezocht en kunt u tevens proeven van de Typisch Zwitserse cultuur en natuur. 

Vrijdag 16 juni zal in het teken staan van de Competence Days op onze hoofdvestiging van Bystronic in Niederönz. Door middel van lezingen, presentaties en demonstraties zal u uitgebreid worden geïnformeerd over de laatste stand van zaken op het gebied van laser- en waterstraalsnijden, buigen, automatisering en off–line programmeersoftware. Specialisten staan voor al uw vragen ter beschikking en vanzelfsprekend staat ook een fabrieksrondleiding op het programma.   

De avonden bieden de gelegenheid om onder het genot van een drankje en een goede maaltijd nader kennis te maken met uw collegae. 

Wij heten u welkom op woensdagavond 14 juni en bieden u de keuze om vrijdagavond 16 juni terug te reizen naar Nederland of deze dag af te sluiten met een gezamenlijk diner en terug te reizen op zaterdagochtend 17 juni.   

Heeft u zin en tijd om deze dagen bij te wonen dan zien wij uw inschrijving graag voor vrijdag 19 mei 2017 via www.bystronic.nl/aanmelding tegemoet!  

Let wel, het aantal plaatsen is beperkt dus zorg dat u er snel bij bent!

Colofon   |   Eigendomsrechten   |   Copyright © by Bystronic

 
top
This website uses cookies. Why?
Click here to learn more.