Verlengde zekerheid
Verlengde zekerheid
Bystronic biedt nu tot wel vijf jaar garantie voor alle fiber laserbronnen.
Fiber Warranty Premium
Fiber Warranty Premium
Met de aanschaf van onze ByStar Fiber, BySprint Fiber en BySmart Fiber snijsystemen kiezen klanten voor innovatief lasersnijden, maar ook uitstekende kwaliteit en service.
1
2

Fiber Warranty Premium

Juli 2017

 

U snijdt, wij verlengen de garantie. Bystronic biedt nu tot wel vijf jaar garantie op alle fiber laserbronnen. Hiermee profiteren klanten van een nog hogere mate van zekerheid voor al hun fiberlaser snijwerkzaamheden.

Fiber, BySprint Fiber en BySmart Fiber snijsystemen kiezen klanten voor innovatief lasersnijden, maar ook uitstekende kwaliteit en service.

Met de verlengde garantie biedt Bystronic nu een speciale service voor alle fiber lasersnijsystemen. Met dit aanbod breidt Bystronic haar full-servicepakket uit voor laserbronnen met tot wel vijf jaar garantie bij de aanschaf van een nieuw fiber lasersnijsysteem. Voor gebruikers betekent dit nieuwe garantiepakket uitgebreide zekerheid en bescherming. 

In het geval dat er een claim komt onder garantie, biedt Bystronic de onderdelen en componenten van de fiber laserbron gratis aan (uitgezonderd kosten voor de servicemonteur). Tijdens de garantieperiode zijn de snijuren onbeperkt. Onze gecertificeerde servicemonteurs zijn snel ter plaatse en gebruiken alleen originele reserveonderdelen.

Colofon   |   Eigendomsrechten   |   Copyright © by Bystronic

 
top
This website uses cookies. Why?
Click here to learn more.