Nozzles

Hoge-kwaliteit materiaaleigenschappen

De special legering van de longlife nozzles bieden extra weerstand tegen slijtage en het hechten van snijdeeltjes.

 

Longlife nozzles voor een langere gebruiksduur

Juli 2017

 

Bystronic ontwikkelt nieuwe longlife nozzles voor het lasersnijden. De verlengde gebruiksduur van de nozzles is behaald door verbeterde materiaaleigenschappen.

Voor de gebruikers betekent dit uitstekende kwaliteit zonder de kop te hoeven vervangen. 

Bystronic presenteert een nieuwe generatie van nozzles . De nieuw ontwikkelde longlife nozzles onderscheiden zichzelf door een langere gebruiksduur die Bystronic behaald heeft door een speciale legering te gebruiken voor de koppen. Snijtesten uitgevoerd door Bystronics ontwikkelingsingenieurs hebben bewezen dat deze hoge-kwaliteitslegering de slijtage van de nozzles verminderd, zelfs als men met de hoogste laseroutput snijdt. De nieuwe longlife nozzles zijn zelfs meer bestand tegen het hechten van snijdeeltjes die een negatieve invloed kunnen hebben op de snijeigenschappen van de nozzles.

De kwaliteit van de nozzles spelen een zeer belangrijke rol in de snijeigenschappen van de lasersnijmachine. Dit geldt voor zowel CO 2 - als voor fiberlasersnijmachines. Hoe hoger de mate van vakmanschap van de nozzles , hoe langer ze de originele snijkwaliteit kunnen behouden. Voor gebruikers betekent dit dat de gebruikersduur van hun snijmachine verlengd wordt.   De nieuwe longlife nozzles zijn beschikbaar voor alle Bystronic CO2- en fiberlasersnijmachines. Voor gebruikers is de overstap naar de nieuwe nozzles erg simpel. Alle bestaande snijparamaters van het lasersnijsysteem kunnen gewoon weer worden gebruikt met de nieuwe longlife nozzles .

Colofon   |   Eigendomsrechten   |   Copyright © by Bystronic

 
top
This website uses cookies. Why?
Click here to learn more.